OVER ONS

Over Uggo - Smaakmakers sinds 2016

Welkom bij Uggo, een merk dat deel uitmaakt van Real Tropical Food B.V. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een passie voor het creëren van unieke smaakervaringen. In 2016 hebben we de Uggo Drankjes geïntroduceerd, een assortiment van verfrissende en verrassende smaken die meteen een groot succes werden.

Onze Smaakvolle Reis:

Bij Uggo Candy vieren we zoetigheden in al hun glorie. Of je nu op zoek bent naar Amerikaanse candy met een unieke twist of naar ambachtelijk snoep gemaakt met liefde en vakmanschap, bij ons vind je een scala aan zoete verwennerijen om je zintuigen te betoveren. Onze Uggo candy collectie is de plek waar je kunt genieten van zoetigheden die variëren van traditioneel tot luxueus. Of je nu op zoek bent naar smaakvolle traktaties voor jezelf of unieke cadeaus voor anderen, Uggo Candy heeft iets speciaals voor elke zoetekauw.

Uitbreiding naar Zoetigheden

Onze passie voor smaakinnovatie heeft ons niet alleen geleid naar creatieve drankjes, maar heeft ook geleid tot de uitbreiding van ons merk met een zoete twist. Gezien de enthousiaste ontvangst van onze drankjes bij onze doelgroep, hebben we besloten om het merk uit te breiden met Uggo Candy. Onze snoepjes zijn de perfecte aanvulling op onze smaakvolle reis en bieden kleurrijke en zoete verwennerijen voor liefhebbers van snoep en zoetigheden.

Onze passie voor smaken:

Bij Uggo zijn we toegewijd aan het blijven verrassen en verheugen van de smaakpapillen van onze klanten. We zijn trots op onze unieke smaakprofielen en zijn vastbesloten om te blijven innoveren en nieuwe smaken te introduceren. We nodigen je uit om de wereld van Uggo verder te verkennen, zowel in onze drankjes als in onze heerlijke snoepjes. Bedankt voor je steun en voor het delen van onze passie voor smaak!

MEER 
WETEN?

Neem contact met ons op

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.